Lichtpuntjes september

September was een maand van ups en downs. Het begon allemaal niet zo schitterend, maar uiteindelijk heb ik de maand toch goed afgesloten. Voor het eerst in lange tijd heb ik bijna elke dag een paar lichtpuntjes opgeschreven om voor mezelf de positieve dingen aan mijn dag te onthouden.

Een greep uit mijn lichtpuntjes:

  • Ik las behoorlijk wat boeken uit. Na een lange periode waarin ik moeilijk kon lezen, zit ik weer in een leesflow. Dat ze nog maar eventjes mag duren, want we gaan binnenkort op reis en voorlopig voorspellen ze al veel regen op de Waddenzee.
  • Mijn familie weerzien, vind ik altijd geweldig. Hoewel we vrij dicht bij elkaar wonen, zie ik mijn broer en zus en neefjes en nichtjes niet zo vaak. Spijtig, vind ik dat. Met de drukke agenda’s van broer en zus en hun kinderen, valt daar niet veel aan te veranderen, maar dat zorgt wel dat ik altijd extra blij ben als ik hen zie.
  • Ik heb in de maand september ook goed doorgewerkt voor een vereniging waarvan ik in het bestuur zit. Sinds kort is dat één van mijn nieuwe vrijwilligerswerken en ik vind het tof om te doen omdat ik de vereniging van binnen en van buiten ken.
  • Gemberthee in een brunchbar in Gent. Heerlijke gemberthee.
  • Ik houd, spijtig genoeg soms, ook van lekker eten en dat komt dan ook meermaals terug in de puntjes die ik opschreef. En dat Manlief fantastisch kan koken, helpt daar ook aan mee.
  • Ik startte nog een ander vrijwilligerswerk in de cultuursector en het is geweldig werk met fijne mensen. Ik doe nu elke dag van de week vrijwilligerswerk. Dat mag met mijn statuut en meestal is het maar voor een uurtje of 2-3 per dag, dus goed te doen.
  • Mijn beste vriendin is druk bezig met werk en een opleiding tegelijk. Dus is het altijd een feestje als ik haar zie omdat ze erg weinig tijd heeft. Combineer een afspraak met haar met lekker eten en je leest het absolute hoogtepunt van deze maand.
  • Aangezien ik in het begin van de maand last had van mijn angststoornis, was het een lichtpuntje om eens een dag niet verschrikkelijk bang te zijn.
  • Er is vanuit een vrijwilligerswerk op het laatste nippertje voor een evenement nog een nieuwsbrief verzonden die ik grotendeels geschreven heb.
  • En tot slot heb ik op een avond me heel erg geamuseerd door te experimenteren met confituur met Manlief. Confituur van verse vijgen en confituur met pruimen gaan geweldig goed samen!
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s